HEDEF YKS

21 Mart Perşembe günü 9. ve 10. Sınıflarımıza yönelik il geneli konu izleme ve değerlendirme, 11. ve 12. sınıflarımıza yönelik il geneli TYT izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilecektir.

22 Mart Cuma günü 12. Sınıflarımıza yönelik il geneli AYT izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzda 6 Mart Çarşamba günü ilçe geneli 9. ve 10. Sınıflara yönelik konu tarama, 11. ve 12. Sınıflara yönelik TYT sınavları uygulanacaktır.

7 Mart Perşembe günü 12. Sınıflarımıza yönelik AYT sınavı uygulanacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

15 Şubat Perşembe günü saat 09.00'da 9, 10 ve 11. Sınıflarımıza il geneli deneme sınavı, 12. Sınıflarımıza TYT deneme sınavı gerçekleştirilecektir.

16 Şubat Cuma günü saat 09.00'da 12. Sınıflarımıza yönelik AYT deneme sınavı gerçekleştirilecektir.

Ock

Okulumuzda 8 Ocak Pazartesi günü TYT, 9 Ocak Salı günü AYT deneme sınavları gerçekleştirilecektir.

Ock

Bahçesaray Düğün Salonunda  Kurtalan Kaymakamlığı,Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kurtalan  İşler Kitabevi isbirligi ile düzenlenen  eğitimci yazar Mehmet Gönüler tarafından verilen eğitim seminerine 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile katıldık.