Nis

4 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00'de okulumuz konferans salonunda okul geneli veli toplantısı gerçekleştirilecektir.

Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Nis

12. Sınıflarımıza yönelik 25 Nisan Perşembe günü TYT, 26 Nisan Cuma günü AYT izleme ve değerlendirme sınavları gerçekleştirilecektir.

Nis

26 Nisan Cuma günü okulumuzda Siyer-i Nebî bilgi yarışması düzenlenecektir. Yarışma sonunda ilk 3'e giren öğrencilerimize ödüller verilecektir. Yarışmaya 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz katılacaklardır. Başarılar dileriz.

21 Mart Perşembe günü 9. ve 10. Sınıflarımıza yönelik il geneli konu izleme ve değerlendirme, 11. ve 12. sınıflarımıza yönelik il geneli TYT izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilecektir.

22 Mart Cuma günü 12. Sınıflarımıza yönelik il geneli AYT izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ramazan ayı paylaşma ve yardımlaşma ayıdır.

İnfak etkinliğimize maddi ve manevi anlamda destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ramazan ayı boyunca okulumuz öğrencileri tarafından saat 13.00'da okul mescidimizde mukabele okunacaktır.

Hepinizi bekleriz.

6 Mart Çarşamba günü saat 06.00'da okulumuz mescidinde öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile birlikte sabah namazı buluşması gerçekleştirilecektir.

Tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Okulumuzda 6 Mart Çarşamba günü ilçe geneli 9. ve 10. Sınıflara yönelik konu tarama, 11. ve 12. Sınıflara yönelik TYT sınavları uygulanacaktır.

7 Mart Perşembe günü 12. Sınıflarımıza yönelik AYT sınavı uygulanacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

15 Şubat Perşembe günü saat 09.00'da 9, 10 ve 11. Sınıflarımıza il geneli deneme sınavı, 12. Sınıflarımıza TYT deneme sınavı gerçekleştirilecektir.

16 Şubat Cuma günü saat 09.00'da 12. Sınıflarımıza yönelik AYT deneme sınavı gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı şubat dönemi sorumluluk sınavları sınav programı belli olmuştur.

Sınava girecek olan öğrencilerimizin sınav günü ve saatinde belirtilen sınıflarda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda 8 Ocak Pazartesi günü TYT, 9 Ocak Salı günü AYT deneme sınavları gerçekleştirilecektir.

Ock

Okulumuzda 17 Nisan'da ödüllü Siyer-i Nebi Yarışması ve 2 Mayıs'ta ödüllü Hadis Ezber Yarışması gerçekleştirilecektir.

Yarışma başvurusu için öğrencilerimizin meslek dersleri öğretmenlerine müracaat etmesi gerekmektedir.

Soru çözüm saatlerimiz branş bazında belirlenmiştir.

12 Ocak 2024 Cuma günü okulumuzda Esma-ül Hüsna bilgi yarışması olacaktır.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin Meslek Dersleri öğretmenlerine başvurması gerekmektedir.

Ortak yazılı sınav tarihleri belirlenmiştir.

Sınavlar 25 Aralık 2023 Pazartesi günü başlayacak olup, bütün öğrencilerimizin sınava girmesi beklenmektedir.