Ekm

Öğrenci-Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) döneminin başlaması nedeniyle ÖDS sistemi hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Okulumuz öğrencilerinden Huzeyfe KAVUT Siirt ilinde yapılan Genç Sada Kur'an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasında 4. olarak okulumuzu temsil etmiştir.

Öğrencimizin başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Okulumuda düzenlenen sınıflar arası voleybol turnuvasında derece yapan sınıflarımıza okul idaresi ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından ödül verilmiştir.

Okul birincisi olan 12/A ve okul ikincisi olan 10/A sınıflarımızı tebrik ederiz.

Okulumuzda uygulanan koçluk sistemi hakkında öğrencilerimize bilgilendirme semineri verilmiştir.

Okulumuzda motivasyon günleri kapsamında film izleme etkinliği yapıldı.

Kas

Öğrencilerimize güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Kas

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysel POLAT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Edip Altun ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Mahfuz Ceylan'ın katılımıyla  Kurtalan Devlet Hastanesi'nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Sayın Op. Dr. Ala Elcircevi tarafından okulumuz öğretmenlerine  "Motivasyon ve Etkili İletişim'' konulu seminer verilmiştir.

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz temizlik ve hijyen tedbirleri çerçevesinde "Okulum Temiz Belgesi"ni almaya hak kazandık.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.